Troubu předehřejte na 180 °C. Burgery umístěte na plech a dejte do trouby na 8 minut.
Složení
Tradiční cheeseburger
Příprava
Po osmi minutách vyjměte burgery z trouby a na každý z nich položte plátek sýra. Použijte sýr, který máte rádi. Kromě modrého sýra to může být například chedar, který se do burgerů náramně hodí. Burgery se sýrem poté vložte zpět do trouby a pečte další 3–4 minuty. V posledních dvou minutách pečení položte na plech i bulky, které se v troubě nahřejí.
V pánvi rozehřejte olej a dozlatova na něm osmažte cibuli.
Kukuřici napíchněte na dřívka a vařte v hrnci s vroucí vodou asi 5–8 minut. Vodu můžete osolit. Pokud tak neuděláte, nezapomeňte kukuřici dobře osolit před servírováním.
Rozpalte pánev, potřete ji trochou oleje a vařenou kukuřici za pravidelného otáčení opečte.
Poskládejte burgery! Housky rozkrojte napůl. Na jednu polovinu položte salát, rajčata, Garden Gourmet Sensational Burger se sýrem, na něj přidejte zkaramelizovanou cibulku a přiklopte druhou polovinou bulky. Servírujte s opečenou kukuřicí. Můžete si připravit i „naked“ variantu, kdy vynecháte pečivo a burger vyskládáte na lůžko z listového salátu.
