Klasický cheeseburger s opečenou kukuřicí

Tradiční cheeseburger

2 porce
40 MIN
Snadný

Složení

1 balení Garden Gourmet Sensational Burger
2 plátky (modrého) sýra
1 menší cibule
1 velké rajče
2 kukuřičné klasy
2 sezamové bulky
50 g ledového salátu
1 polévková lžíce olivového oleje
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Příprava

1.

Troubu předehřejeme na 180°C. Burgery umístíme na plech a dáme do trouby na 8 minut.

2.

Po osmi minutách vyjmeme burgery z trouby a na každý z nich položíme plátek sýra. Burgery se sýrem poté vložíme zpět do trouby a pečeme další 3-4 minuty. V posledních dvou minutách pečení položíme na plech i bulky, které v troubě nahřejeme.

3.

V pánvi rozpálíme olej a dozlatova na něm osmažíme cibuli.

4.

Kukuřici napíchneme na dřívka a vaříme v hrnci s vroucí vodou asi 5-8 minut.

5.

Rozpálíme pánev, potřeme ji trochou oleje a vařenou kukuřici za pravidelného otáčení opečeme.

6.

Poskládáme burgery! Housky rozkrojíme napůl. Na jednu polovinu položíme salát, rajčata, Garden Gourmet Veggie burger se sýrem, na něj přidáme zkaramelizovanou cibulku a a přiklopíme druhou polovinou bulky. Servírujeme s opečenou kukuřicí.

Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Energie
556.3 Kiloklorie
Protein
26.7 gramů
Sacharidy
40.1 gramů
Tuky
29.6 gramů