Garden Gourmet Sensational Burger 2.0

Seznačně růžový Burger

2 porce
35 MIN
středně pokročilí

Složení

1 balení Garden Gourmet Sensational Burger
1 červená cibule
6 ředkviček
1 limetka
hrst salátu rukola
hrst řepných listů nebo jakýkoli jiný zelený salát
½ cibule fenyklu s natí
½ jablka
3 lžíce majonézy
2 „růžové“ žemle (viz tip šéfkuchaře) nebo použijte jakékoli jiné žemle
2 lžíce řepné pomazánky (viz Tip šéfkuchaře) nebo použijte hotový humus z červené řepy
sůl
pepř
2 lžíce kečupu
pár větviček estragonu
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Příprava

Cibuli nakrájíme na kroužky a ředkvičky na tenké plátky. Obojí namarinujteme v limetkové šťávě.

Fenykl „slaw“: fenykl a jablko nakrájíme na tenko nebo nastrouháme. Promícháme s lžící majonézy. Dochutíme solí a pepřem.

Estragonová majo: zbývající majonézu smícháme s nadrobno nakrájeným estragonem.

Polovinu žemle opečeme na (grilovací) pánvi. Velkoryse na ně rozprostřeme řepnou pomazánku. Na vrch položíme salát z řepy a estragonovou majonézu.

Garden Gourmet Sensational Burgery připravíme na pánvi podle pokynů na obalu.

Na připravené housky položíme hamburgery, fenyklovou nať, červenou cibuli, ředkvičky a rukolu. Potřeme lžící kečupu a estragonové majonézy. Zakryjeme vrchní částí opečené žemle.

Tipy šéfkuchaře!
Růžové žemle (7ks): 1 balíček směsi na bílý chléb s droždím (450 g), 10 g řepného prášku, 25 g másla, 300 ml vlažné vody, 1 vejce, sezamová semínka nebo mák. Předehřejeme troubu na 200 ° C. Vmícháme prášek z červené řepy do chlebové směsi a přidáme vodu a máslo. Prohněteme a necháme kynout podle pokynů na obalu. Těsto rozdělíme na 7 stejných kusů, které stočíme do kuliček. Vytvarujeme je to kuliček a umístíme na plech. Potřeme vodou nebo lehce rozšlehaným vejcem a posypeme sezamovými semínky nebo mákem. Necháme je opět nakynout na dvojnásobný objem a pečeme cca 15 až 20 minut.
Řepná pomazánka: 2 ks vařené řepy spolu se 100 g cizrny a trochou olivového oleje rozmixujeme na krémovou pomazánku a dochuťíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Pokud chceme, můžeme také přidat lžičku tahini (sezamová pasta).

Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Energie
457.7 Kiloklorie
Protein
19.2 gramů
Sacharidy
47.2 gramů
Tuky
18.3 gramů
The recipe is made with