Garden Gourmet Sensational Burger 2.0

Seznačně růžový Burger

2 porce
35 MIN
středně pokročilí

Složení

1 balení Garden Gourmet Sensational Burger
1 červená cibule
6 ředkviček
1 limetka
hrst salátu rukola
hrst řepných listů nebo jakýkoli jiný zelený salát
½ cibule fenyklu s natí
½ jablka
3 lžíce majonézy
2 „růžové“ žemle (viz tip šéfkuchaře) nebo použijte jakékoli jiné žemle
2 lžíce řepné pomazánky (viz Tip šéfkuchaře) nebo použijte hotový humus z červené řepy
sůl
pepř
2 lžíce kečupu
pár větviček estragonu
Zkopírovat ingredience
ingredience zkopírovány!

Seznačně růžový Burger

Příprava

1. Krok číslo 1

Cibuli nakrájíme na kroužky a ředkvičky na tenké plátky. Obojí namarinujteme v limetkové šťávě.

2. Krok číslo 2

Fenykl „slaw“: fenykl a jablko nakrájíme na tenko nebo nastrouháme. Promícháme s lžící majonézy. Dochutíme solí a pepřem.

Estragonová majo: zbývající majonézu smícháme s nadrobno nakrájeným estragonem.

3. Krok číslo 3

Polovinu žemle opečeme na (grilovací) pánvi. Velkoryse na ně rozprostřeme řepnou pomazánku. Na vrch položíme salát z řepy a estragonovou majonézu.

4. Krok číslo 4

Garden Gourmet Sensational Burgery připravíme na pánvi podle pokynů na obalu.

5. Krok číslo 5

Na připravené housky položíme hamburgery, fenyklovou nať, červenou cibuli, ředkvičky a rukolu. Potřeme lžící kečupu a estragonové majonézy. Zakryjeme vrchní částí opečené žemle.

Tipy šéfkuchaře!
Růžové žemle (7ks): 1 balíček směsi na bílý chléb s droždím (450 g), 10 g řepného prášku, 25 g másla, 300 ml vlažné vody, 1 vejce, sezamová semínka nebo mák. Předehřejeme troubu na 200 ° C. Vmícháme prášek z červené řepy do chlebové směsi a přidáme vodu a máslo. Prohněteme a necháme kynout podle pokynů na obalu. Těsto rozdělíme na 7 stejných kusů, které stočíme do kuliček. Vytvarujeme je to kuliček a umístíme na plech. Potřeme vodou nebo lehce rozšlehaným vejcem a posypeme sezamovými semínky nebo mákem. Necháme je opět nakynout na dvojnásobný objem a pečeme cca 15 až 20 minut.
Řepná pomazánka: 2 ks vařené řepy spolu se 100 g cizrny a trochou olivového oleje rozmixujeme na krémovou pomazánku a dochuťíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Pokud chceme, můžeme také přidat lžičku tahini (sezamová pasta).

Tips

Kulinářské tipy

Řepa pomazánka
Řepná pomazánka: 2 ks vařené řepy spolu se 100 g cizrny a trochou olivového oleje rozmixujeme na krémovou pomazánku a dochuťíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Pokud chceme, můžeme také přidat lžičku tahini (sezamová pasta).
Senzační růžové hamburgery
Na 7 hamburgerových žemlí budeme potřebovat: 1 balíček směsi na bílý chléb s droždím (450 g), 10 g řepného prášku, 25 g másla, 300 ml vlažné vody, 1 vejce, sezamová semínka nebo mák. Předehřejeme troubu na 200 ° C. Vmícháme prášek z červené řepy do chlebové směsi a přidáme vodu a máslo. Prohněteme a necháme kynout podle pokynů na obalu. Těsto rozdělíme na 7 stejných kusů, které stočíme do kuliček. Vytvarujeme je to kuliček a umístíme na plech. Potřeme vodou nebo lehce rozšlehaným vejcem a posypeme sezamovými semínky nebo mákem. Necháme je opět nakynout na dvojnásobný objem a pečeme cca 15 až 20 minut.
Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY

Per Serving

Sacharidy
47.2 gramů
Energie
457.7 Kiloklorie
Tuky
18.3 gramů
Protein
19.2 gramů