Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Garden Gourmet Deluxetarian Burger

„Deluxe-tarián“ burger

Serving 2 porce
Trvání 25 MIN
Náročnost středně pokročilí

Složení

1 balení Garden Gourmet Sensational Burger
50 g veganského sýra
1 zralý fík
2 lžíce hummusu
50 g baby špenátových listů
1 malá žlutá cuketa
1 malá hlávka kadeřavého salátu
1 lžíce semínek granátového jablka
2 lžíce veganské jogurtové mátové omáčky (viz recept níže)
2 veganské zelené bulky na hamburgery (viz recept níže)
Zkopírovat ingredience
ingredience zkopírovány!

„Deluxe-tarián“ burger

Dopřejte si kulinářský luxus a vyzkoušejte náš veganský a šťavnatý burger s barevnou houskou! Spojení chutí veganského sýru, hummusu, fíku, špenátových listů, salátu, granátového jablka, domácí omáčky a našeho Garden Gourmet Sensational burgeru v jedné bulce chutná jednoduše výtečně!

Příprava

1. NAKRÁJEJTE A OGRILUJTE CUKETU

Cuketu a veganský sýr nakrájíme na plátky. Plátky cukety grilujeme asi 2 až 3 minuty na rozpáleném grilu z obou stran, dokud se neobjeví značky grilu, a odložíme je stranou. Na plátky nakrájíme také fík.

2. OGRILUJTE ŽEMLE

Burgerové housky podélně rozkrojíme a obě části ogrilujeme.

3. OPEČTE SENSATIONAL BURGERY

Hamburgery ogrilujeme podle pokynů na obalu, a dokud jsou ještě teplé, poklademe plátky veganského sýra.

4. ZAČNĚTE SKLÁDAT SVŮJ HAMBURGER!

Spodní část opečené housky natřeme humusem. Dno pokryjeme lístky špenátu, na který dáme připravené hamburgery s roztaveným sýrem. Na to položíme několik listů kadeřavého salátu a plátky fíků.

5. POSYPTE GRANATOVÝM JABLKEM A PODÁVEJTE!

Potřeme veganskou jogurtovou omáčkou, posypeme semínky granátového jablka a přiklopíme horní částí housky.

Extra Tip!

Yogurtová omáčka: Smícháme 2 lžíce hustého veganského jogurtu s 1 lžící veganské majonézy. Přidáme jeden nasekaný malý stroužek česneku a několik lístků máty. Dochutíme solí a pepřem.

Zelené žemle: Pro 7 hamburgerových žemlí budeme potřebovat: 1 balíček směsi bílého chleba (s droždím, 450 g), 300 g čerstvého špenátu, 2 lžíce extra panenského oleje, 275 ml vlažné teplé vody, 1 lžíce kokosového mléka na potření, sezamová semínka a / nebo mák. Postup: Předehřejeme troubu na 180 ° C. Špenát krátce povaříme s trochou vody. Přendáme do cedníku, propláchneme pod studenou vodou a rozmixujeme na pyré. Zamícháme do chlebové směsi a přidáme vodu a olivový olej. Prohněteme a necháme kynout podle pokynů na obalu. Těsto rozdělíme na 7 stejných kusů vyválených a stočených do kuliček. Položíme je švem dolů na olejem vytřený plech nebo na pečící papír. Bochánky jemně potřeme kokosovým mlékem a posypeme sezamovými semínky nebo mákem. Necháme je nakynout na dvojnásobný objem a pečeme asi 15 minut. Při poklepání zespodu by měly znít dutě.

Tips

Kulinářské tipy

Jogurtová omáčka:
Smícháme 2 lžíce hustého veganského jogurtu s 1 lžící veganské majonézy. Přidáme jeden nasekaný malý stroužek česneku a několik lístků máty. Dochutíme solí a pepřem.
Zelená žemle
Pro 7 hamburgerových žemlí budeme potřebovat: 1 balíček směsi bílého chleba (s droždím, 450 g), 300 g čerstvého špenátu, 2 lžíce extra panenského oleje, 275 ml vlažné teplé vody, 1 lžíce kokosového mléka na potření, sezamová semínka a / nebo mák. Postup: Předehřejeme troubu na 180 ° C. Špenát krátce povaříme s trochou vody. Přendáme do cedníku, propláchneme pod studenou vodou a rozmixujeme na pyré. Zamícháme do chlebové směsi a přidáme vodu a olivový olej. Prohněteme a necháme kynout podle pokynů na obalu. Těsto rozdělíme na 7 stejných kusů vyválených a stočených do kuliček. Položíme je švem dolů na olejem vytřený plech nebo na pečící papír. Bochánky jemně potřeme kokosovým mlékem a posypeme sezamovými semínky nebo mákem. Necháme je nakynout na dvojnásobný objem a pečeme asi 15 minut. Při poklepání zespodu by měly znít dutě.
Nutriční hodnoty

REFERENČNÍ HODNOTY

Per Serving

Sacharidy
53.3 gramů
Energie
1 Kilocalorie
Tuky
25.5 gramů
Protein
24.3 gramů