„Chilli-tarián“ burger

2 servings Serving
20 MIN Trvání
Snadný Náročnost

Složení

1 balení Garden Gourmet Sensational Burger
1 malá červená cibule
2 konzervované pečené papriky
2 lžíce quacamole (kupované nebo domácí)
35 g polníčku
2 plátky veganského sýra
2 lžíce rajčatové salsy
1 zelená a červená paprička jalapeňo
2 sezamové bulky s mákem
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Příprava

Cibuli a papriku nakrájíme na kolečka. Cibuli krátce ogrilujeme a odstavíme.

Burgerové housky podélně rozřízneme a obě strany opečeme na grilu.

Hamburgery grilujeme podle pokynů na obalu a ještě teplé je přikryjeme plátkem sýra.

Spodní část bulky potřeme guacamole. Přidáme polníček a nakrájenou papriku, na to položíme cheeseburgery.

Cheeseburgery poklademe grilovanou cibulí, rajčatovou salsou a pro milovníky ostřejší chuťi přidáme kolečka jalapeňo papričky. Přikryjeme vrchním dílem bulky.

Extra Tip!
Podáváme s mexickými přísadami, jako jsou nacho chipsy, zakysaná smetana, vařená kukuřice, koriandr, extra guacamole a limetka.

The recipe is made with