BBQ vuna salad

Salát s vuňákem a červenou řepou

Serving 2 porce
Trvání 25 MIN
Náročnost Snadný

Složení

2 balení Garden Gourmet Veganský tuňák
4 dětské okurky
3 malé vařené červené řepy
2 hlavy listů baby římského salátu
4 ředkvičky
1 citron
Trochu soli a pepře
Hrst kopru (na dresink)
Hrst máty (na dresink)
2 lžíce veganského jogurtu (na dresink)
2 lžíce veganské majonézy
1 stroužek česneku (na dresink)
Zkopírovat ingredience
ingredience zkopírovány!

Salát s vuňákem a červenou řepou

Připravte si tento snadný a osvěžující veganský salát za pár minut! Skvělá chuť Garden Gourmet vuňáka v kombinaci s čerstvou zeleninou. Mňam, to musíte vyzkoušet!

Příprava

1. NAKRÁJEJTE ZELNINU

Okurky nakrájejte na plátky a řepu na měsíčky. Lehce je promíchejte s Vuňákem. Dochuťte olivovým olejem, citronovou šťávou, solí a pepřem a pár snítkami nadrobno nasekaného kopru.

2. TEĎ JE NA ŘADĚ VUŇÁK!

Na talíř rozdělte listy římského salátu a navrch nandejte vuňáka.

3. PŘIPRAVTE SI DRESINK

Na přípravu dresinku potřebujete majonézu a jogurt, smíchejte a přidejte nadrobno nasekaný kopr, mátu a česnek.

4. SERVÍRUJTE!

Pokud je dresink příliš hustý, nařeďte ho trochou vody. Dresinkem přelijte salát a ozdobte ředkvičkami a snítkami kopru.

Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY

Per Serving

Sacharidy
34.6 gramů
Energie
655.1 Kiloklorie
Tuky
38.9 gramů
Protein
45.6 gramů