Okurku omyjte a nakrájejte na tenké nudličky. Červené zelí pokrájejte na nudličky podobné délky jako máte okurku a naťě cibule nakrájejte na drobno.
Složení
1 balení Garden Gourmet Veganský tuňák
8 listů rýžového papíru
80 g červeného zelí
40 g římského salátu
15 gramů cibulové natě
40 g rajčatového chutney
Jarní závitky s Garden Gourmet Vuňákem
Hledáte jednoduché, ale netradiční jídlo na piknik? Toto je vaše šance! Vyzkoušejte veganské jarní závitky vyrobené z chutného Garden Gourmet Vuňáka.
Příprava
1. Nakrájejte si zeleninu
2. Smíchejte Vůňák s rajčatovým chutney
Garden Gourmet Vuňáka smíchejte s rajčatovým chutney.
3. Připravte rýžový papír
Rýžový papír namáčejte ve studené vodě po dobu 10-15 sekund (podle návodu na obalu) a položte na talíř. Vždy namočte pouze jeden papír na závitek, nenamáčejte si papír dopředu, aby neoschl.
4. Vytvořte si své závitky!
Doprostřed papíru položte hlávkový salát, cibulku, okurku, porci ochuceného vuňáka a červené zelí. Navlhčete si prsty vodou, přehněte strany směrem ke středu a srolujte. Postupně si připravte všechny závitky a můžete vyrazit na piknik!
Kulinářský tip: Do závitků přidejte čerstvé lístky koriandru nebo máty a podávejte s omáčkou z arašídového másla smíchaného se sójovou omáčkou.
Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Sacharidy
40.9 gramů
Energie
253.1 Kiloklorie
Tuky
6.5 gramů
Protein
7.9 gramů