Quinoa salát s falafelem

4 servings Serving
20 MIN Trvání
Snadný Náročnost

Složení

1 balení Garden Gourmet Falafel
200 g kuskusu
100 g baby špenátu
1 jarní cibulka
100 g granátového jablka
trochu šťávy z granátového jablka
4 lžíce extra panenského olivového oleje
1 lžíce koření harissa
1 lžíce citronové šťávy
čerstvá máta
sůl a pepř
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Příprava

Do nevařeného kuskusu vmícháme několik lžíc olivového oleje a nalijeme vroucí vodu podle návodu na obalu. Necháme chvilku odstát.

Jarní cibulku nakrájíme na tenká kolečka. Pokrájíme také několik lístků máty. Kuskus dochutíme citronovou štávou, šťávou z granátového jablka, solí a pepřem. Promícháme s jarní cibulkou, mátou, baby špenátem a semínky granátového jablka.

Připravíme si zálivku smícháním koření harissa, šťávy z granátového jablka, citronové šťávy a olivového oleje.

Garden Gourmet falafel připravíme podle pokynů na obalu, jednotlivé kuličky položíme na vrch salátu a pokapeme dresinkem. Salát můžeme ještě ozdobit nakrájenou jarní cibulkou a mátou.

Nutritional Information
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Energie
404.78 Kilocalories
Sacharidy
53.7 Grams
Protein
10.67 Grams
Tuky
15.26 Grams
The recipe is made with