Arabský salát v obalu

Arabský salát s falafelem

4 servings
35 MIN
Snadný

Ingredients

2 balení Garden Gourmet Falafel
1 malý květák
50 g rukoly
4 lžíce cizrny
3 lžíce semen granátového jablka
4 termíny
2 lžíce vlašských ořechů
200 ml jogurtu (vegan)
2 lžíce tahini
1 polévková lžíce citronové šťávy
1 svazek máty
2 lžíce kurkumy
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Preparation

Troubu předehřejeme na 200 ° C. Květák nakrájíme na malé růžičky. Smícháme je v misce s trochou oleje, kurkumy, soli a pepře.

Umístíme je na plech a pečeme v troubě asi 15 minut, dokud nebudou křupavé a barevné. Datle nakrájíme na kousky, vlašské ořechy nahrubo nasekáme a cizrnu scedíme.

Na zálivku smícháme tahini s jogurtem a dochuťte citronem

Upečeme Garden Gourmet Falafel podle pokynů na obalu.

Květák smícháme s rukolou, cizrnou, datlemi a vlašskými ořechy a rozdělíme na talíře. Nahoře naaranžujeme upečené falafely a ozdobíme semínky granátového jablka, dresinkem tahini a mátou.

TIP NA ZBYTKY: Zbylé listy květáku použijte do zapékací mísy. - Salát můžete také dobře uložit, pokud rukolu uchováváte samostatně a přidáte ji těsně před použitím.

Nutritional Information
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Energie
442.7 Kiloklorie
Protein
15 gramů
Sacharidy
52.9 gramů
Tuky
18.1 gramů
The recipe is made with