Salát s veggie nudličkami

4 servings Serving
15 MIN Trvání
Snadný Náročnost

Složení

2 balení Garden Gourmet Veggie nudličky
100 g kešu oříšků (nebo napůl s pekanovými ořechy)
1 zralé mango
1 zralé avokádo
150 g špenátových listů
300 g čerstvého ananasu
200 g cizrny (v plechovce)
100 g granátového jablka
30 ml citronové šťávy
3 lžíce rostlinného oleje
2 lžíce tekutého medu
čerstvě mletý pepř
Volitelné: 1 polévková lžíce konopných semínek
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Příprava

Kešu ořechy orestujeme na suché pánvi a odstavíme. Na stejné pánvi rozpálíme olej a připravíme Veggie nudličky podle pokynů na obalu.

Mezitím připravíme salát. Vložíme špenátové listy do misky. Ovoce a avokádo očistíme, nakrájíme na kostky a promícháme se salátem (některé kousky si necháme odděleně pro ozdobu).

Dresink ušleháme z citronové šťávy a medu. Dochuťíme solí a pepřem. Promícháme se salátem, který poté rozdělíme do talířů.

Na takto připravený salát rozdělíme ořechy, cizrnu a Veggie nudličky. Ozdobíme granátovým jablkem (konopným semínkem) a dalšími kousky ovoce, které jsme si předtím dali stranou.

Nutritional Information
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Energie
742.87 Kiloklorie
Sacharidy
63.9 gramů
Protein
30.39 gramů
Tuky
44.8 gramů
The recipe is made with