Filet Pieces salát s ovocem a cizrnou

Salát s veggie nudličkami

4 porce
15 MIN
Snadný

Složení

2 balení Garden Gourmet Veggie nudličky
100 g kešu oříšků (nebo napůl s pekanovými ořechy)
1 zralé mango
1 zralé avokádo
150 g špenátových listů
300 g čerstvého ananasu
200 g cizrny (v plechovce)
100 g granátového jablka
30 ml citronové šťávy
3 lžíce rostlinného oleje
2 lžíce tekutého medu
čerstvě mletý pepř
Volitelné: 1 polévková lžíce konopných semínek
Zkopírovat ingredience
ingredience zkopírovány!

Salát s veggie nudličkami

Příprava

1. Krok číslo 1

Kešu ořechy orestujeme na suché pánvi a odstavíme. Na stejné pánvi rozpálíme olej a připravíme Veggie nudličky podle pokynů na obalu.

2. Krok číslo 2

Mezitím připravíme salát. Vložíme špenátové listy do misky. Ovoce a avokádo očistíme, nakrájíme na kostky a promícháme se salátem (některé kousky si necháme odděleně pro ozdobu).

3. Krok číslo 3

Dresink ušleháme z citronové šťávy a medu. Dochuťíme solí a pepřem. Promícháme se salátem, který poté rozdělíme do talířů.

4. Krok číslo 4

Na takto připravený salát rozdělíme ořechy, cizrnu a Veggie nudličky. Ozdobíme granátovým jablkem (konopným semínkem) a dalšími kousky ovoce, které jsme si předtím dali stranou.

Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY

Per Serving

Sacharidy
63.9 gramů
Energie
742.9 Kiloklorie
Tuky
44.8 gramů
Protein
30.4 gramů