Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Frikadellen Sandwich with Sauerkraut salad

Sendvič s karbanátkem a kysaným zelím

Serving 2 porce
Trvání 15 MIN
Náročnost Snadný

Složení

1 balení Garden Gourmet Veganské Karbanátky
2 housky nebo bagety (italské ciabatty)
150 g čerstvého (nevařeného) kysaného zelí
2 rajčata
4 listy římského salátu
1 malý svazek řeřichy
1 lžíce veganské majonézy
1 lžíce oleje (na smažení)
Černý pepř
Zkopírovat ingredience
ingredience zkopírovány!

Sendvič s karbanátkem a kysaným zelím

Hledáte rychlý, ale sytý oběd? Pak je tento skvělý recept na sendvič právě pro vás! Je připravený z Garden Gourmet Veganských karbanátků a kysaného zelí – rostlinné, šťavnaté a osvěžující v každém soustu.

Příprava

1. Pečivo opečte a připravte si kysané zelí a rajčata

Vybrané pečivo podélně rozpůlte a krátce opečte na rozpálené pánvi. Kysané zelí opláchněte a nechte okapat. Rajčata nakrájejte na plátky.

2. Připravte si karbanátky

Garden Gourmet Veganské karbanátky do zlatova opečte na pánvi podle na obalu.

3. Sestavte si sendvič a vychutnejte si ho!

Housku nebo bagetu potřete majonézou, na ni dejte listy salátu a pořádnou porci kysaného zelí. Přidejte plátky rajčat, karbanátky a dozdobte řeřichou. Vše nakonec přiklopte vrchní půlkou pečiva. Přejeme vám dobrou chuť!

Nutriční hodnoty

REFERENČNÍ HODNOTY

Per Serving

Sacharidy
24 gramů
Energie
398.5 Kiloklorie
Tuky
25.8 gramů
Protein
16.3 gramů