Vybrané pečivo podélně rozpůlte a krátce opečte na rozpálené pánvi. Kysané zelí opláchněte a nechte okapat. Rajčata nakrájejte na plátky.
Složení
1 balení Garden Gourmet Veganské Karbanátky
2 housky nebo bagety (italské ciabatty)
150 g čerstvého (nevařeného) kysaného zelí
2 rajčata
4 listy římského salátu
1 malý svazek řeřichy
1 lžíce veganské majonézy
1 lžíce oleje (na smažení)
Černý pepř
Sendvič s karbanátkem a kysaným zelím
Hledáte rychlý, ale sytý oběd? Pak je tento skvělý recept na sendvič právě pro vás! Je připravený z Garden Gourmet Veganských karbanátků a kysaného zelí – rostlinné, šťavnaté a osvěžující v každém soustu.
Příprava
1. Pečivo opečte a připravte si kysané zelí a rajčata
2. Připravte si karbanátky
Garden Gourmet Veganské karbanátky do zlatova opečte na pánvi podle na obalu.
3. Sestavte si sendvič a vychutnejte si ho!
Housku nebo bagetu potřete majonézou, na ni dejte listy salátu a pořádnou porci kysaného zelí. Přidejte plátky rajčat, karbanátky a dozdobte řeřichou. Vše nakonec přiklopte vrchní půlkou pečiva. Přejeme vám dobrou chuť!
Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Sacharidy
24 gramů
Energie
398.5 Kiloklorie
Tuky
25.8 gramů
Protein
16.3 gramů