Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Veggie grilovačka Garden Gourmet

What's new

Podívejte se na jednoduchý recept na nezapomenutelný večer, který by měl umět každý milovník grilovaček. Ingredience můžete pozměnit, základem je však Garden Gourmet Sensational burger a klobáska. Pořádná letní grilovačka už čeká jen na vás!

 

Ingredience před vařením:

  • 1 hromadu Garden Gourmet Sensational burgerů
  • 1 hromadu Garden Gourmet Sensational klobásek
  • 1 sklenici Garden Gourmet Vuňáka
  • 1 ks gril
  • 1 ks dvoru/terasy
  • parta kamarádů
  • 1 ks dobré nálady
  • 1 ks skvělého playlistu
  • zelenina, ovoce a přílohy podle vaší chuti

 

Postup:

Připravte si ingredience

Nejprve si připravte ingredience na jedno místo, ať máte před grilováním ve všem pořádek – dejte si pozor hlavně na kamarády, aby se dostavili včas, v dobré náladě a s plnou chutí na grilovačku. 

Doporučujeme si předem určit, co chcete z připravených ingrediencí připravovat. Za nás jsou jasnou volbou grilované veggie špízy se zeleninovými kuličkami, portobello caprese burgery a jako příloha jednoznačně salát s vuňákem a červenou řepou.

Zapněte gril

Nejschopnějšího člena party zaúkolujte obsluhou grilu. V této funkci se však skrývá velká zodpovědnost – musí to být někdo důvěryhodný, jinak všechny sensational burgery a zeleninové kuličky zmizí z grilu bez jediné stopy. 

Společně s grilem doporučujeme zapnout nějakou pohodovou hudbu pro tu pravou letní uvolněnou atmosféru. Nezapomeňte si připravit zázemí a zkorigujte zasedací pořádek! 

Grilujte dozlatova

Sensational burger můžete hodit rovnou na rošt a grilovat podle vašich preferencí. Doporučujeme alespoň 12 minut, po 4 minutách otáčejte. Pokud děláte portobello variantu burgerů, hoďte si na chvilku na gril i ty.

Zeleninové kuličky napíchejte na špízy společně s libovolnou zeleninou. My doporučujeme červenou papriku, červenou cibuli a cuketu. 

A co s vuňákem? Toho promíchejte s červenou řepou, okurkou a salátem podle našeho receptu. Dochuťte dresinkem a dokonalá příloha k dobrotám z grilu je na světě.

Všechno nakonec promíchejte

Tak a vaše grilovačka je téměř hotová. Nezapomeňte před koncem všechno důkladně promíchat – dobrou hudbu se šťavnatými Garden Gourmet dobrotami, skvělou náladou a kamarády.

Můžete třeba uspořádat soutěž, kdo připraví na grilu nejoriginálnější veggie dobrotu. Bude to salát s grilovanými zeleninovými kuličkami? Dvojitý sensational burger? Nebo třeba BBQ pizza? Fantazii se meze nekladou a u nás na webu zaručeně najdete dokonalé recepty na grilovačku, téměř nevyčerpatelné množství rostlinné inspirace!

 

Dobrou chuť, grilmásteři!



Věříme, že se vám recept podaří na jedničku a všechna vaše letní zdravá grilování budou legendární. Nezapomeňte se pochlubit a sdílet s námi své fotky ze zelených BBQ sešlostí a označovat nás na našem instagramovém profilu @gardengourmetcz! Rádi se necháme inspirovat vašimi jedinečnými veggie recepty.

Vyzkoušejte dobroty, které jsou tak dobré, že zmizí z grilu bez stopy