Veganský těstovinový salát Vuna

Veganský těstovinový salát s Veganským tuňákem

3 porce
15 MIN
Snadný

Složení

200 g celozrnných nebo špaldových těstovin penne
1 malá červená cibule
1/2 okurky
125 g cherry rajčat
1 malá plechovka kukuřice (140 g odkapané váhy)
1 bio citron
sůl a pepř
1 balení Garden Gourmet Veganský tuňák
Zkopírovat ingredience
ingredience zkopírovány!

Veganský těstovinový salát s Veganským tuňákem

Pokud hledáte inspiraci na veganský oběd, měli byste vyzkoušet tento těstovinový salát vyrobený s Garden Gourmet Vuňákem. Je to snadné, rychlé a chutné!

Příprava

1. UVAŘTE TĚSTOVINY

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu ve velkém množství vody s trochou soli „al dente“. Sceďte a propláchněte studenou vodou.

2. NAKRÁJEJTE SI CIBULI, OKURKU A RAJČATA

Mezitím si nakrájíme nadrobno cibuli, okurku nakrájíme podélně na šest a poté na kousky a rajčata na čtvrtky. Nechte kukuřici okapat.

3. VŠECHNO SMÍCHEJTE A DCHUŤTE, DOBROU CHUŤ!

Potom přidejte těstoviny, zeleninu a Garden Gourmet veggie tuňáka. Salát ochutíme citronovou šťávou, jemně nastrouhanou (čistě vydrhnutou) citronovou kůrou, solí a pepřem.

Tips

Kulinářské tipy

Oběd nebo večeře
Vhodné i jako hlavní chod, např. s extra salátem z rukoly s vařenými růžičkami brokolice a avokádem, s balsamikovým dresinkem a extra panenským olivovým olejem.
Návrh na podávání
Vynikající s trochou nasekané ploché petrželky.
Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY

Per Serving

Sacharidy
92.3 gramů
Energie
608.8 Kiloklorie
Tuky
16.2 gramů
Protein
28.1 gramů