Těstoviny uvařte podle návodu na obalu ve velkém množství vody s trochou soli „al dente“. Sceďte a propláchněte studenou vodou.
Složení
200 g celozrnných nebo špaldových těstovin penne
1 malá červená cibule
1/2 okurky
125 g cherry rajčat
1 malá plechovka kukuřice (140 g odkapané váhy)
1 bio citron
sůl a pepř
1 balení Garden Gourmet Veganský tuňák
Veganský těstovinový salát s Veganským tuňákem
Pokud hledáte inspiraci na veganský oběd, měli byste vyzkoušet tento těstovinový salát vyrobený s Garden Gourmet Vuňákem. Je to snadné, rychlé a chutné!
Příprava
1. UVAŘTE TĚSTOVINY
2. NAKRÁJEJTE SI CIBULI, OKURKU A RAJČATA
Mezitím si nakrájíme nadrobno cibuli, okurku nakrájíme podélně na šest a poté na kousky a rajčata na čtvrtky. Nechte kukuřici okapat.
3. VŠECHNO SMÍCHEJTE A DCHUŤTE, DOBROU CHUŤ!
Potom přidejte těstoviny, zeleninu a Garden Gourmet veggie tuňáka. Salát ochutíme citronovou šťávou, jemně nastrouhanou (čistě vydrhnutou) citronovou kůrou, solí a pepřem.

Kulinářské tipy
Oběd nebo večeře
Vhodné i jako hlavní chod, např. s extra salátem z rukoly s vařenými růžičkami brokolice a avokádem, s balsamikovým dresinkem a extra panenským olivovým olejem.
Návrh na podávání
Vynikající s trochou nasekané ploché petrželky.
Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Sacharidy
92.3 gramů
Energie
608.8 Kiloklorie
Tuky
16.2 gramů
Protein
28.1 gramů