Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
b9a8e86aef05bd07a3ffee09dae8c227_Tivall_schnitzel_14_2.jpg

Veggie řízek s bramborami

Serving 4 porce
Trvání 50 MIN
Náročnost Snadný
ZAKOUPIT

Složení

2 balení Garden Gourmet Veggie řízek
250 g brambor
1 plechovka zeleného hrášku
2 větvičky cherry rajčátek
2 lžíce olivového oleje
1 špetka soli
50 ml červeného vína
150 ml balzamikového octa
4 lžíce cukru
Zkopírovat ingredience
ingredience zkopírovány!

Veggie řízek s bramborami

Příprava

1. DEJTE PÉCT BRAMBORY

Oloupané a nakrájené brambory osolíme a dáme péct na pečícím papíře do trouby (vyhřáté na 180°). Pečeme cca 20-30 minut, dokud nejsou brambory zlatavé.

2. OPEČTE PROPLÁCHNUTÝ HRÁŠEK

Mezitím si na mírně rozpáleném oleji lehce opečeme nakládaný a propláchnutý hrášek.

3. NA PÁNVI OPEČTE CHERRY RAJČATA

Cherry rajčátka na větvičce zprudka opečeme na rozpáleném oleji a dusíme dokud nejsou měkká.

4. PŘIPRAVTE SI BALZAMIKOVOU OMÁČKU

Balzamikovou omáčku si připravíme zkaramelizováním cukru na pánvi. Poté přilijeme balzamikový ocet a červené víno. Přivedeme k varu a vaříme za stálého míchání, dokud omáčka nezhoustne.

5. OSMAŽTE VEGGIE ŘÍZEK

Řízek smažíme na mírném ohni z cca 10 minut dozlatova. V polovině smažení řízek otočíme.

6. PODÁVEJTE, DOBROU CHUŤ!

Řízek s pečenými bramborami podáváme s balzamikovou redukcí, hráškem, grilovanými cherry rajčátky a kouskem citrónu.

Nutriční hodnoty

REFERENČNÍ HODNOTY

Per Serving

Sacharidy
56.9 gramů
Energie
500.8 Kiloklorie
Tuky
16.7 gramů
Protein
22.5 gramů
Tento recept je připravený s