Veganský těstovinový salát Vuna

Veganský těstovinový salát s Veganským tuňákem

3 porce
15 MIN
Snadný

Složení

200 g celozrnných nebo špaldových těstovin penne
1 malá červená cibule
1/2 okurky
125 g cherry rajčat
1 malá plechovka kukuřice (140 g odkapané váhy)
1 bio citron
sůl a pepř
1 balení Garden Gourmet Veganský tuňák
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Příprava

1.

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu ve velkém množství vody s trochou soli „al dente“. Sceďte a propláchněte studenou vodou.

2.

Mezitím si nakrájíme nadrobno cibuli, okurku nakrájíme podélně na šest a poté na kousky a rajčata na čtvrtky. Nechte kukuřici okapat.

3.

Potom přidejte těstoviny, zeleninu a Garden Gourmet tuňáka. Salát ochutíme citronovou šťávou, jemně nastrouhanou (čistě vydrhnutou) citronovou kůrou, solí a pepřem.

Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Sacharidy
92.3 gramů
Energie
608.8 Kiloklorie
Tuky
16.2 gramů
Protein
28.1 gramů