Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Marine-style filet with spinach

Marine-style Crispy filet s restovaným špenátem a opečenými bramborami

Serving 2 porce
Trvání 25 MIN
Náročnost Snadný

Složení

1 balení Marine-Style Crispy filetu
400 g (smíchaných) malých brambor (neloupaných)
400 g čerstvého špenátu
1 malá červená cibule
1 citron
1 stroužek česneku
1 menší svazek kopru/petrželky
1 lžíce olivového oleje (na smažení)
sůl a pepř
Zkopírovat ingredience
ingredience zkopírovány!

Marine-style Crispy filet s restovaným špenátem a opečenými bramborami

Tato harmonická kombinace restovaného špenátu, opečených brambor a křupavého Marine-style filetu Garden Gourmet vás nezklame. Dopřejte si tento lehký oblíbený oběd nebo večeři v rostlinném stylu!

Příprava

1. Předehřejte troubu

Troubu předehřejte na 200℃. Brambory omyjte, rozpulte a rozložte na plech.

2. Upečte brambory

Brambory na plechu pokapte olivovým olejem, osolte, opepřete a pečte ve středu trouby asi 20 minut, dokud brambory krásně nezměknou a nezezlátnou. Během pečení brambory občas prohoďte. Bylinky nasekejte nadrobno a posypte jimi opečené brambory.

3. Připravte špenát

Nakrájejte cibuli a česnek a orestujte je ve velké pánvi na 1 lžíci oleje, dokud nezesklovatí. Přidejte špenát a za stálého míchání opékejte, dokud se špenát nestáhne. Dochuťte solí a pepřem podle chuti.

4. Připravte Garden Gourmet Marine-style Crispy filet

Veganské filé opečte z obou stran na asi 2 až 3 lžících olivového oleje a podle návodu na obalu smažte dozlatova a křupava.

5. A můžete podávat!

Garden Gourmet Marine-styl Crispy Filet podávejte spolu se špenátem, opečenými bramborami, zbývajícími bylinkami a plátky citronu. Přejeme Vám dobrou chuť!

Nutriční hodnoty

REFERENČNÍ HODNOTY

Per Serving

Sacharidy
25.2 gramů
Energie
295.8 Kiloklorie
Tuky
14.6 gramů
Protein
18.6 gramů