Troubu předehřejte na 200℃. Brambory omyjte, rozpulte a rozložte na plech.
Složení
Marine-style Crispy filet s restovaným špenátem a opečenými bramborami
Tato harmonická kombinace restovaného špenátu, opečených brambor a křupavého Marine-style filetu Garden Gourmet vás nezklame. Dopřejte si tento lehký oblíbený oběd nebo večeři v rostlinném stylu!
Příprava
Brambory na plechu pokapte olivovým olejem, osolte, opepřete a pečte ve středu trouby asi 20 minut, dokud brambory krásně nezměknou a nezezlátnou. Během pečení brambory občas prohoďte. Bylinky nasekejte nadrobno a posypte jimi opečené brambory.
Nakrájejte cibuli a česnek a orestujte je ve velké pánvi na 1 lžíci oleje, dokud nezesklovatí. Přidejte špenát a za stálého míchání opékejte, dokud se špenát nestáhne. Dochuťte solí a pepřem podle chuti.
Veganské filé opečte z obou stran na asi 2 až 3 lžících olivového oleje a podle návodu na obalu smažte dozlatova a křupava.
Garden Gourmet Marine-styl Crispy Filet podávejte spolu se špenátem, opečenými bramborami, zbývajícími bylinkami a plátky citronu. Přejeme Vám dobrou chuť!