Nejprve začněte s přípravou zeleniny. Rajčata a kyselou okurku nakrájejte na plátky a odložte stranou. Cibuli nasekejte na silnější proužky a na trošce olivového oleje krátce ogrilujte na pánvi. Hotovou cibulku přidejte k přípravené zelenině.
Složení
Klasický "Vege-tarián" Burger
Příprava
Pokračujte přípravou housek. Hamburgerové bulky rozkrojte po celé délce a opečte dozlatova, dokud se na vnitřní strany neotisknou značky grilu. Houska se díky tomu zpevní a při zakousnutí hezky křupne. Pokud zrovna nemáte k dispozici gril, pečivo můžete opéct i na suché pánvi nebo v troubě.
A teď to nejdůležitější! Senzační burgery Garden Gourmet můžete připravit hned třemi způsoby. Na pánvi je smažte 8-10 minut v slabé vrstvě oleje při mírné teplotě, v půlce obrátíte. Burgery lze i opéct v troubě předehřáté na 200 °C, opět v půlce nezapomeňte placičky obrátit. Na grilu při středním ohni příprava trvá 12 minut, zde otáčíte každé 4 minuty.
Mezitím si dokončete přípravu housek. Spodní díl lehce potřeme majonézou, zakryjte hlávkovým salátem, na něj už položte hotové burgery. Na teplou placičku poklaďte rajčata, grilovanou červenou cibulí a plátky kyselé okurky. Podle podle chuti zakápněte kečupem a přiklopte vrchním dílem housky. Voila, veganské burgery jsou na světě!
