Skip to main content

Mexická tortilla s Garden Gourmet Veggie nudličkami

  • 4

  • 15 - 20 Min

  • 521 Kcal

Alergeny: vejce, sezam, hořčice, celer

Ingredience

  • Garden Gourmet Veggie nudličky, 2 ks
  • cajunské koření, 1 lžíce
  • červené fazole, 125 g
  • kukuřice, 125 g
  • avokádo, 1 ks
  • sladká paprika, 2 ks
  • rajčata, 2 ks
  • tortilla, 4 ks
  • crème fraiche, 100 ml
  • čerstvého koriandru, 1 lžíce
  • rostlinný olej, 3 lžíce

1. Garden Gourmet Veggie nudličky namarinujeme ve směsi cajunského koření a oleje.
2. Rozehřejeme pánev a nudličky osmažíme dle instrukcí uvedených na obalu.
3. Fazole a kukuřici slijeme, zeleninu omyjeme, nakrájíme na malé kostičky a smícháme s kukuřicí.
4. Tortilly ohřejeme dle instrukcí uvedených na obalu.
5. Fazole přidáme k opečeným Veggie nudličkám a krátce je prohřejeme.
6. Polovinu tortilly pokryjeme připravenou zeleninou, Veggie nudličkami, fazolemi a zeleninovým salátem.
7. Dozdobíme trochou crème fraîche a nahrubo nakrájeným koriandrem.
8. Nakonec tortillu nadvakrát přeložíme.