Skip to main content

Klasický cheeseburger s opečenou kukuřicí

  • 2

  • 30 - 40 Min

  • 457 Kcal

Alergeny: sója, lepek

Ingredience

  • Garden Gourmet Veggie burger, 1 balení
  • cibule, 1 malá
  • olivový olej, 1 lžíce
  • modrý sýr, 2 plátky
  • rajče, 1 ks
  • ledový salát, 50 g
  • sezamová bulka, 2 ks
  • kukuřice, 2 ks

1. Troubu předehřejeme na 180°C.
2. Burgery umístíme na plech a dáme do trouby.
3.Po osmi minutách vyjmeme burgery z trouby a na každý z nich položíme plátek sýra.
4. Burgery se sýrem poté vložíme zpět do trouby a pečeme další 3-4 minuty.
5. V posledních dvou minutách pečení položíme na plech i bulky, které v troubě nahřejeme.
6. V pánvi rozpálíme olej a dozlatova na něm osmažíme cibuli.
7. Kukuřici napíchneme na dřívka a vaříme v hrnci s vroucí vodou asi 5-8 minut.
8. Rozpálíme pánev, potřeme ji trochou oleje a vařenou kukuřici za pravidelného otáčení opečeme.
9. Poskládáme burgery! Housky rozkrojíme napůl. Na jednu polovinu položíme salát, rajčata, Garden Gourmet Veggie burger se sýrem, na něj přidáme zkaramelizovanou cibulku a a přiklopíme druhou polovinou bulky.
10. Servírujeme s opečenou kukuřicí.