Skip to main content

Italské rizoto s Garden Gourmet Veggie rondo špenát a sýr

  • 4

  • 35 - 40 Min

  • 523 Kcal

Alergeny: vejce, laktóza

Ingredience

  • Garden Gourmet Veggie rondo špenát a sýr, 2 balení
  • cibule, 2 ks
  • česnek, 2 stroužky
  • rýže arborio, 300 g
  • fenykl, 100 g
  • čerstvé italské bylinky, 2 lžíce
  • zeleninový vývar, 800 ml
  • parmezán, 90 g
  • cherry rajčata, 20 ks
  • vlašské ořechy, 1 hrst

1. Cibuli s česnekem osmahneme na pánvi na rozehřátém oleji.
2. Přidáme rýži a směs podlijeme bílým vínem.
3. Fenykl očistíme a nakrájíme na malé kousky.
4. K rýži přidáme bylinky a počkáme, až se víno z pánve zcela vypaří.
5. Přidáme rajčata nakrájená na kostičky a fenykl.
6. Do rýže postupně přiléváme i zeleninový vývar.
7. Podle instrukcí uvedených na obalu připravíme Garden Gourmet Veggie rondo špenát sýr.
8. Rizoto vaříme, dokud není rýže “al dente” a následně do něj vsypeme polovinu parmezánu.
9. Rizoto servírujeme se Garden Gourmet Veggie rondo špenát sýr a dochutíme čerstvým pepřem a zbylým parmezánem.

Tip: Můžete posypat nahrubo nakrájenými vlašskými ořechy.