Skip to main content

Garden Gourmet Veggie rondo špenát a sýr s dýňovými hranolkami

  • 4

  • 30 - 40 Min

  • 235 Kcal

Alergeny: vejce, laktóza

Ingredience

  • Garden Gourmet Veggie rondo špenát a sýr, 2 balení
  • nové brambory, 300 g
  • dýně, 0.5 ks
  • cherry rajčata, 100 g
  • černé olivy, 2 lžíce
  • čerstvý tymián, 2 lžičky
  • rozmarýn, 2 lžičky
  • extra panenský olivový olej, 2 lžičky
  • sůl
  • arabský chléb, 1 ks

1. Troubu předehřejeme na 180 ° C.
2. Brambory a dýni nakrájíme na kousky.
3. V misce smícháme olivový olej, česnek, tymián, rozmarýn. Přidáme dýni a brambory.
4. Cherry rajčátka rozkrájíme na půlky.
5. Ochucenou dýni a brambory rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem. Osolíme a pečeme 20-25 minut dozlatova. V průběhu pečení obracíme.
6. Poté do trouby přidáme Veggie rondo špenát a sýr, které připravíme dle návodu na obalu.
7. Dýňové a bramborové hranolky rozdělíme na talíře, doplníme olivovým olejem, cherry rajčátky a servírujeme s Veggie rondo špenát a sýr.