Skip to main content

Garden Gourmet veggie řízek servírovaný s bramborami a petrželkou

  • 4

  • 30 - 40 Min

  • 730 Kcal

Alergeny: vejce, hořčice, laktóza

1. Oloupané brambory 20 minut zlehka povaříme.
2.Nakrájíme petrželku a ohřejeme mléko.
3. Po uvaření brambory slijeme a přidáme do nich olivový olej, petržel a horké mléko.
4. Takto připravené brambory rozmačkáme a vše nakonec dochutíme solí a pepřem.
5. Ingredience na přípravu balzamikovou omáčky smícháme v hrnci a přivedeme k varu.
6. Zahustíme kukuřičnou moukou, a nakonec přidáme sůl a pepř.
7. Řízek smažíme na mírném cca 10 minut dozlatova. Během smažení pravidelně otáčíme.
8. Řízek s bramborovou kaší podáváme s balzamikovou omáčkou, zahradním hráškem a citrónem.