Ragoût de haricots avec Saucisse végane Garden Gourmet

Zahradní fazolový guláš s veggie kuličkami Garden Gourmet

Serving 2 porce
Trvání 40 MIN
Náročnost středně pokročilí

Složení

1 balení Garden Gourmet Veggie kuliček
1 cibule
1 stroužek česneku
100 g mrkve
150 g fenyklu
150 g červené papriky
olivový olej na smažení
2 lžičky sušené šalvěje
2 lžičky semínek fenyklu
1 sklenice bílých fazolí (500 g)
1 špetka soli
1 špetka černého pepře
1 plechovka nakrájených rajčat
1 hrst čerstvého špenátu
Zkopírovat ingredience
ingredience zkopírovány!

Zahradní fazolový guláš s veggie kuličkami Garden Gourmet

Vyzkoušejte tento fazolový guláš s našimi vegetariánskými kuličkami. Ideální pro chladný zimní večer!

Příprava

1. Nakrájejte si zeleninu

Nakrájejte si nadrobno cibuli a česnek. Mrkev, fenykl a papriku nakrájejte na kousky. Fazole propláchněte a sceďte. Semena fenyklu nahrubo rozdrťte, aby se uvolnilo aroma.

2. Zeleninu orestujte

V kastrolu na oleji orestujte cibuli, česnek a polovinu fenyklových semínek a šalvěj, dokud nezezlátnou. Přidejte mrkev, fenykl a papriku. Ještě krátce restujte a přidejte nakrájená rajčata.

3. Přidejte fazole a opečte kuličky

Do kotlíku přidejte sklenici nakládaných fazolí, přiveďte celou směs k varu a vařte asi 10 minut na mírném ohni. Dochuťte solí a pepřem. Garden Gourmet kuličky rozpulte nožem a opečte na troše oleje na pánvi dozlatova podle návodu na obalu.

4. Přidejte špenát, kuličky a je to!

Do směsi přidejte špenát. Pokud máte rádi guláš hustší, nechte za občasného míchání zredukovat všechnu přebytečnou tekutinu. Na závěr do směsi přidejte opečené kuličky, posypte zbylými fenyklovými semínky a můžete podávat!

Bílé fazole můžete také nahradit cizrnou nebo část fazolí nahradit čočkou.

Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY

Per Serving

Sacharidy
82.9 gramů
Energie
612.8 Kiloklorie
Tuky
12.4 gramů
Protein
44.1 gramů