Řízek s pečenými bramborami s rajčatovým salátem a avokádovým dresinkem

Veggi Řízek s bramborovým salátem

4 porce
20 MIN
Snadný

Složení

1 balení Garden Gourmet Veggie řízek
500g baby brambor
150g polníčku
400 g cherry rajčátek
1 avokádo
1 citron
2 jarní cibulky
1 stroužek česneku
2 lžíce olivového oleje
2 lžíce majonézy
1 lžička hořčice
Volitelné: 1 lžička medu
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Příprava

Baby brambory vaříme ve slupce doměkka, slijeme a rozpůlíme. Na pánvi rozpálíme olej a uvařené brambory osmažíme do zlatohněda. V poslední minutě přidáme na plátky nakrájený česnek a krátce vše orestujeme.

Veggie řízek Garden Gourmet připravíme dle instrukcí uvedených na obalu.

Polníček opláchneme a osušíme. Rajčata nakrájíme na čtvrtky, jarní cibulku na kolečka a půlku avokáda rozkrájíme na kostičky.

Příprava dresingu: Druhou polovinu avokáda smícháme se šťávou z půlky citrónu, dvěma lžícemi olivového oleje, dvěma lžícemi majonézy, jednou lžičkou hořčice, dochutíme medem (nepovinné) a celou směs rozmixujeme.

Salát, rajčata a avokádo rozdělíme na čtyři talíře, ozdobíme jarní cibulkou a pokapeme dresingem.
Druhou polovinu citrónu rozkrájíme na kousky a podáváme k řízku a opečeným bramborům.

Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Energie
1 Kilocalorie
Protein
12.1 gramů
Sacharidy
37 gramů
Tuky
16.2 gramů
The recipe is made with