6
50 MIN
středně pokročilí

Složení

1 balení Garden Gourmet Veggie nudličky
1 balení listového těsta (rozváleného)
100 g brokolice
4 ks artyčoku z plechovky
6 ks sušených rajčat
100 ml rostlinného mléka
100 ml rostlinné smetany na vaření
50 g strouhaného sýra
1 lžíce kukuřičného škrobu
sůl a pepř
Zkopírovat ingredience
ingredience zkopírovány!

Mini quiche

Pokud chcete originální, veganský recept na společný brunch, teď je vaše příležitost oslnit! Vyzkoušejte tyto mini quiche a nebudete litovat!

Příprava

1.

Těsto necháme rozmrazit na pokojovou teplotu a formu na muffiny lehce vymažeme olejem. Předehřejeme troubu na 180 ° C. Brokolici rozdelíme na drobné růžičky a krátce je blanšírujeme ve vroucí vodě, poté opláchneme studenou vodou.

2.

Kulatým vykrajovátkem, vhodným pro formu na mufiny, vykrojíme plátky těsta. Ty pak vložíme jednotlivě do otvorů formy.

3.

Garden Gourmet kousky nakrájíme na drobno a krátce je opečeme na trošce oleje, dokud nebudou zlatavé. Vyloženou formu listovým těstem naplníme nakrájenými sušenými rajčaty, artyčoky, brokolicí, marinovanými kousky a strouhaným sýrem.

4.

Mléko smícháme se smetanou a kukuřičným škrobem (nebo vajíčkem). Dochutíme solí a pepřem.

5.

Směs nalijeme do forem a pečeme quiche asi 25 minut, dokud nezhnědnou a nejsou hotové uprostřed. Hotové quiche necháme vychladnout a poté je vyndáme z formy.

Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Sacharidy
23.8 gramů
Energie
180.1 Kiloklorie
Tuky
3.8 gramů
Protein
13.6 gramů