Těsto necháme rozmrazit na pokojovou teplotu a formu na muffiny lehce vymažeme olejem. Předehřejeme troubu na 180 ° C. Brokolici rozdelíme na drobné růžičky a krátce je blanšírujeme ve vroucí vodě, poté opláchneme studenou vodou.
Složení
1 balení Garden Gourmet Veggie nudličky
1 balení listového těsta (rozváleného)
100 g brokolice
4 ks artyčoku z plechovky
6 ks sušených rajčat
100 ml rostlinného mléka
100 ml rostlinné smetany na vaření
50 g strouhaného sýra
1 lžíce kukuřičného škrobu
sůl a pepř
Mini quiche
Pokud chcete originální, veganský recept na společný brunch, teď je vaše příležitost oslnit! Vyzkoušejte tyto mini quiche a nebudete litovat!
Příprava
1.
2.
Kulatým vykrajovátkem, vhodným pro formu na mufiny, vykrojíme plátky těsta. Ty pak vložíme jednotlivě do otvorů formy.
3.
Garden Gourmet kousky nakrájíme na drobno a krátce je opečeme na trošce oleje, dokud nebudou zlatavé. Vyloženou formu listovým těstem naplníme nakrájenými sušenými rajčaty, artyčoky, brokolicí, marinovanými kousky a strouhaným sýrem.
4.
Mléko smícháme se smetanou a kukuřičným škrobem (nebo vajíčkem). Dochutíme solí a pepřem.
5.
Směs nalijeme do forem a pečeme quiche asi 25 minut, dokud nezhnědnou a nejsou hotové uprostřed. Hotové quiche necháme vychladnout a poté je vyndáme z formy.
Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Sacharidy
23.8 gramů
Energie
180.1 Kiloklorie
Tuky
3.8 gramů
Protein
13.6 gramů