Garden Gourmet Veggie nudličky marinujte ve směsi kajunského koření a oleje. Nemusíte je nechávat v marinádě dlouho, stačí pár minutek.
Složení
Mexická tortilla s veggie nudličkami
Vegetariánské tortilly nemusí být jen plné zeleniny a ničeho jiného. Díky Garden Gourmet si můžete připravit tohle skvělé jídlo s mexickými kořeny zcela bez masa – tato plněná tortilla zachutná i kdejakému masožravci. Garden Gourmet Veggie nudličky obsahují vysoký podíl bílkovin sójového původu a výživově se tak snadno vyrovnají i skutečnému masu. Příprava tortill je navíc velká zábava – klidně pozvěte své hosty do kuchyně, ať si každý zabalí tu svou. Přesně s těmi surovinami, které má sám nebo sama nejraději. I proto je tortilla oblíbeným jídlem k obědu nebo večeři, u které se děti mohou doopravdy vyřádit.
Příprava
Rozehřejte pánev a nudličky osmažte dle instrukcí uvedených na obalu.
Fazole a kukuřici slijte, zeleninu omyjte, nakrájejte na malé kostičky a smíchejte s kukuřicí. Pokud chcete nechat své hosty, aby si každý vyrobil tortillu podle svých chutí, nechte jednotlivé druhy zeleniny v malých mističkách a nemíchejte je dohromady.
Tortilly ohřejte dle instrukcí uvedených na obalu. Většinou jim bude stačit pár desítek vteřin na pánvi.
Fazole přidejte k opečeným Veggie nudličkám a krátce je prohřejte.
Polovinu tortilly pokryjte připravenou zeleninou, Veggie nudličkami, fazolemi a zeleninovým salátem.
Dozdobte trochou crème fraîche a nahrubo nakrájeným koriandrem. Můžete použít i zakysanou smetanu a jiné oblíbené bylinky.
Nakonec tortillu nadvakrát přeložte. Pokud chcete, můžete tortilly zabalit do tvaru klasického burrita. V takovém případě směs dobře vycentrujte, přehněte okraje tortily z obou stran doprostřed a zbytek tortilly pevně zarolujte.