Filet Pieces mexická tortilla

Mexická tortilla s veggie nudličkami

4 porce
15 MIN
Snadný

Složení

1 balení Garden Gourmet Veggie nudličky
125 g červených fazolí
125 g kukuřice
1 avokádo
2 ks červené papriky
2 rajčata
4 mrkvové tortilly (nebo jiné zeleninové tortilly)
100 ml zakysané smetany
1 lžíce cajunského koření
1 lžíce čerstvého koriandru
3 lžíce slunečnicového oleje
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Příprava

1.

Garden Gourmet Veggie nudličky namarinujeme ve směsi cajunského koření a oleje.

2.

Rozehřejeme pánev a nudličky osmažíme dle instrukcí uvedených na obalu.

3.

Fazole a kukuřici slijeme, zeleninu omyjeme, nakrájíme na malé kostičky a smícháme s kukuřicí.

4.

Tortilly ohřejeme dle instrukcí uvedených na obalu.

5.

Fazole přidáme k opečeným Veggie nudličkám a krátce je prohřejeme.

6.

Polovinu tortilly pokryjeme připravenou zeleninou, Veggie nudličkami, fazolemi a zeleninovým salátem.

7.

Dozdobíme trochou crème fraîche a nahrubo nakrájeným koriandrem.

8.

Nakonec tortillu nadvakrát přeložíme.

Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Energie
1 Kilocalorie
Protein
19.8 gramů
Sacharidy
45.1 gramů
Tuky
33.1 gramů