Garden Gourmet Veggie nudličky namarinujeme ve směsi cajunského koření a oleje.
Složení
1 balení Garden Gourmet Veggie nudličky
125 g červených fazolí
125 g kukuřice
1 avokádo
2 ks červené papriky
2 rajčata
4 mrkvové tortilly (nebo jiné zeleninové tortilly)
100 ml zakysané smetany
1 lžíce cajunského koření
1 lžíce čerstvého koriandru
3 lžíce slunečnicového oleje
Příprava
1.
2.
Rozehřejeme pánev a nudličky osmažíme dle instrukcí uvedených na obalu.
3.
Fazole a kukuřici slijeme, zeleninu omyjeme, nakrájíme na malé kostičky a smícháme s kukuřicí.
4.
Tortilly ohřejeme dle instrukcí uvedených na obalu.
5.
Fazole přidáme k opečeným Veggie nudličkám a krátce je prohřejeme.
6.
Polovinu tortilly pokryjeme připravenou zeleninou, Veggie nudličkami, fazolemi a zeleninovým salátem.
7.
Dozdobíme trochou crème fraîche a nahrubo nakrájeným koriandrem.
8.
Nakonec tortillu nadvakrát přeložíme.
Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Energie
1 Kilocalorie
Protein
19.8 gramů
Sacharidy
45.1 gramů
Tuky
33.1 gramů