Mexická tortilla s veggie nudličkami

4 servings Serving
15 MIN Trvání
Snadný Náročnost

Složení

1 balení Garden Gourmet Veggie nudličky
125 g červených fazolí
125 g kukuřice
1 avokádo
2 ks červené papriky
2 rajčata
4 mrkvové tortilly (nebo jiné zeleninové tortilly)
100 ml zakysané smetany
1 lžíce cajunského koření
1 lžíce čerstvého koriandru
3 lžíce slunečnicového oleje
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Příprava

Garden Gourmet Veggie nudličky namarinujeme ve směsi cajunského koření a oleje.

Rozehřejeme pánev a nudličky osmažíme dle instrukcí uvedených na obalu.

Fazole a kukuřici slijeme, zeleninu omyjeme, nakrájíme na malé kostičky a smícháme s kukuřicí.

Tortilly ohřejeme dle instrukcí uvedených na obalu.

Fazole přidáme k opečeným Veggie nudličkám a krátce je prohřejeme.

Polovinu tortilly pokryjeme připravenou zeleninou, Veggie nudličkami, fazolemi a zeleninovým salátem.

Dozdobíme trochou crème fraîche a nahrubo nakrájeným koriandrem.

Nakonec tortillu nadvakrát přeložíme.

Nutritional Information
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Energie
541.85 Kiloklorie
Sacharidy
45.13 gramů
Protein
19.79 gramů
Tuky
33.08 gramů
The recipe is made with