Předehřejeme troubu na 200 ° C. Papriky podélně rozkrojíme na poloviny a zbavíme semínek. Rozprostřeme je na plech "otevřenou" stranou nahoru a pečeme je v troubě asi 10 minut.
Složení
2 balení Garden Gourmet Veggie nudličky
1 cibule
1 plechovka černých fazolí (250 g)
1 plechovka červených fazolí (250 g)
1 malá plechovka nakládané kukuřice (140 g)
1 plechovka krájených rajčat (400 g)
8 červených paprik kapie + 1 navíc
3 lžíce strouhaného sýra
1 polévková lžíce mexických bylinek (tymián, česnekový prášek, chilli, rozmarýn)
čerstvý koriandr
olivový olej na smažení
1 jalapeňo paprička
Plněné mexické papriky
Vyzkoušejte tento lahodný vegetariánský recept inspirovaný mexickou kuchyní s Garden Gourmet Sensational Marinated Pieces v lahodných šťavnatých paprikách
Příprava
1. 1
2. 2
Mezi tím si oloupeme a nakrájíme cibuli a česnek. Na kousky nakrájíme i zbývající papriku.
3. 2
Cibuli, česnek a papriku osmažíme společně s mexickými bylinkami až do průsvitnosti. Přidáme nakrájená rajčata na kostky a vaříme 10 minut.
4. 4
Fazole a kukuřici scedíme, přidáme ke směsi a ohříváme asi 5 minut.
5. 5
Garden Gourmet marinované kousky mexiko připravíme podle pokynů na obalu.
6. 6
Pečené papriky naplníme fazolovou směsí a na vrch dáme připravené marinované mexické kousky. Posypeme trochou strouhaného sýra a nakrájenou papričkou jalapeňo. Pečeme v troubě ještě několik minut.
Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Sacharidy
44.3 gramů
Energie
356.5 Kiloklorie
Tuky
6 gramů
Protein
32 gramů