Plněné mexické papriky

4 servings Serving
25 MIN Trvání
Snadný Náročnost

Složení

2 balení Garden Gourmet Veggie nudličky
1 cibule
1 plechovka černých fazolí (250 g)
1 plechovka červených fazolí (250 g)
1 malá plechovka nakládané kukuřice (140 g)
1 plechovka krájených rajčat (400 g)
8 červených paprik kapie + 1 navíc
3 lžíce strouhaného sýra
1 polévková lžíce mexických bylinek (tymián, česnekový prášek, chilli, rozmarýn)
čerstvý koriandr
olivový olej na smažení
1 jalapeňo paprička
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Příprava

Předehřejeme troubu na 200 ° C. Papriky podélně rozkrojíme na poloviny a zbavíme semínek. Rozprostřeme je na plech "otevřenou" stranou nahoru a pečeme je v troubě asi 10 minut.

Mezi tím si oloupeme a nakrájíme cibuli a česnek. Na kousky nakrájíme i zbývající papriku.

Cibuli, česnek a papriku osmažíme společně s mexickými bylinkami až do průsvitnosti. Přidáme nakrájená rajčata na kostky a vaříme 10 minut.

Fazole a kukuřici scedíme, přidáme ke směsi a ohříváme asi 5 minut.

Garden Gourmet marinované kousky mexiko připravíme podle pokynů na obalu.

Pečené papriky naplníme fazolovou směsí a na vrch dáme připravené marinované mexické kousky. Posypeme trochou strouhaného sýra a nakrájenou papričkou jalapeňo. Pečeme v troubě ještě několik minut.

Nutritional Information
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Energy
356.48 Kcal
Carbohydrates
44.31 g
Protein
32.05 g
Fats
5.97 g
The recipe is made with