Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Creamy Mushroom Soup with Vegetarian Balls

Krémová houbová omáčka s Veggie kuličkami

Serving 2 porce
Trvání 25 MIN
Náročnost Snadný

Složení

1 balení Garden Gourmet Veggie kuličky
250 až 300 g míchaných hub (např.: lišky, hřiby, žampiony)
1 malá mrkev
1/4 fenyklu
1 malá cibule
1 l zeleninového vývaru (z kostky)
150 až 200 ml (veganské) smetany
olivový olej na smažení
pár snítek tymiánu (na ozdobu)
Zkopírovat ingredience
ingredience zkopírovány!

Krémová houbová omáčka s Veggie kuličkami

Chladné a deštivé počasí vám kazí náladu? Tahle houbová polévka se zeleninovými kuličkami vás jistě zahřeje i u srdce!

Příprava

1. Orestujte zeleninu

Mrkev, fenykl a cibuli nakrájejte na malé kousky. Houby nakrájejte nahrubo. Zeleninu orestujte na oleji, dokud cibule zesklovatí. Přidejte houby a opečte je.

2. Uvařte krémovou polévku

K zelenině a houbám přilijte vývar a polévku přiveďte k varu. Přidejte smetanu, promíchejte, přiveďte zpět k varu. V případě potřeby trochu dosolte.

3. Opečte Veggie kuličky

Garden Gourmet Veggie kuličky opečte na trošce oleje ze všech stran do světle hnědé barvy a rozdělte je do polévkových misek nebo talířů.

4. Podávejte a vychutnávejte

Polévku s houbami nalijte na Veggie kuličky a ozdobte snítkou tymiánu.

Tips

Kulinářské tipy

Tip na servírování
Tato polévka chutná ještě lépe podávaná s teplým chlebem.
Nutriční hodnoty

REFERENČNÍ HODNOTY

Per Serving

Sacharidy
27.8 gramů
Energie
467.3 Kiloklorie
Tuky
24.4 gramů
Protein
32.5 gramů
Tento recept je připravený s