Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Lunch Box Salát v řeckém stylu

Krabičkový salát v řeckém stylu

Serving 3 porce
Trvání 25 MIN
Náročnost Snadný

Složení

1 balení Garden Gourmet Veggie nudličky
150 g quinoi (ideálně 3 barev)
3 malé papriky (žlutá, červená, zelená)
1 hrnek římského salátu
1 malá červená cibule
1/4 okurky
1 citron
125 ml veganského jogurtu
2 lžíce směsi řeckých oliv
3 lžíce olivového oleje
Zkopírovat ingredience
ingredience zkopírovány!

Krabičkový salát v řeckém stylu

Tento veganský krabičkový salát s Garden Gourmet nudličkami je skvělou pochoutkou, která spolehlivě uspokojí vaše chuťové buňky v práci i ve škole!

Příprava

1. UVAŘTE QUINOU

Quinou uvařte podle návodu na obalu a nechte vychladnout.

2. SMÍCHEJTE OKURKU S JOGURTEM

Okurku nakrájejte podélně na čtvrtky a ty nakrájejte na tenké plátky. Poté smíchejte s jogurtem, dochuťte citronem, solí a pepřem. Papriku nakrájejte na proužky a cibuli na plátky, které ještě jednou překrojte.

3. OSMAŽTE VEGGIE NUDLIČKY

Osmažte Veggie nudličky podle návodu na obalu.

4. TEĎ UŽ JEN DOCHUŤTE SALÁT

Salát z quinoy ochuťte citronem, olivovým olejem, solí a pepřem a přidejte olivy.

5. VŠE SI ROZDĚLTE DO VAŠÍ KRABIČKY, KTEROU SI VEZMETE TŘEBA DO PRÁCE!

Do jedné přihrádky v krabičce rozdělte papriky s cibulí, do druhé quinoa salát s olivami a nudličkami na podestýlce z římského salátu. Okurkový jogurt nalijte zvlášť do misky a tu přidejte do krabičky ke zbytku jídla.

Nutriční hodnoty

REFERENČNÍ HODNOTY

Per Serving

Sacharidy
53.3 gramů
Energie
464.5 Kiloklorie
Tuky
17.9 gramů
Protein
22.9 gramů
Tento recept je připravený s