Párek v rohlíku s červeným zelím

Zimní veggie hot-dog

2 porce
50 MIN
Snadný

Složení

1 balení Garden Gourmet Sensational klobása
¼ červeného zelí
250 ml bílého octa
250 ml vody
1 polévková lžíce hnědého cukru
1 polévková lžíce soli
2 žemle na hotdog
2 bílé cibule
3 lžíce sušené cibule nebo smažené cibule
25 g petrželky
1 polévková lžíce hořčice
1 polévková lžíce kečupu
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Příprava

Nakládané červené zelí nakrájíme na proužky a dáme do misky. Do stejné misky přidáme ocet, vodu, hnědý cukr a sůl. Promícháme a necháme marinovat alespoň přes noc.

Na pánvi rozpustíme trochu másla a na středním ohni 30 minut smažíme cibuli. Cibule je hotová, až když je zlatohnědá a sladká.

Klobásky připravíme podle pokynů na obalu.

Každou žemli podélně rozřízneme a mezi každou vložíme klobásku. Dokončíme nakládaným červeným zelím, sušenou cibulí a trochou petrželky. Na vrch dáme trochu kečupu a hořčice.

Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Energie
1 Kilocalorie
Protein
23.8 gramů
Sacharidy
73.5 gramů
Tuky
12.2 gramů
The recipe is made with