Zahradní lahůdkový špenátový sýr rondo

Zelenina a špenátovo-sýrové rondo

4 porce
40 MIN
středně pokročilí

Složení

2 balení Garden Gourmet Veggie rondo špenát a sýr
500 g zeleného chřestu
400 g dýně hokkaido
2 středně velké cibule
1 červená cibule
500 g menších brambor
olivový olej na smažení
sůl a pepř
4 větvičky čerstvého tymiánu
2 lžičky drcených semínek fenyklu
2 lžíce semínek granátového jablka
2 lžíce vlašských ořechů
Zkopírovat ingredience
ingredience zkopírovány!

Zelenina a špenátovo-sýrové rondo

Příprava

1.

Troubu předehřejeme na 200 ° C. Do hrnce nalijeme dostatečné množství vody s trochou soli a přivedeme k varu.

2.

„Dřevěné“ konce chřestu (cca 3 cm) odřízneme. Chřest oblanšírujeme ponořením do vroucí vody asi na 1 minutu. Brambory předvaříme cca 3 minuty. Nakrájíme dýni (není nutné loupat), předvařené brambory, fenykl a červenou cibuli na klínky.

3.

Zeleninu a brambory rozprostřeme na plech. Pokapeme olivovým olejem a posypeme solí, pepřem, lístky tymiánu a drcenými semínky fenyklu.

4.

Zeleninu a brambory pečeme asi 30 minut, dokud nebude hotová. Pokud je to nutné, v polovině pečení opatrně promícháme.

5.

Špenátovo-sýrová ronda přidáme k zelenině asi 12 až 14 minut před koncem pečení, nebo je samostatně připravíme na pánvi podle pokynů na obalu.

6.

Nakonec ozdobíme granátovým jablkem a drcenými vlašskými ořechy.

Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY

Per Serving

Energie
470.9 Kiloklorie
Protein
19.3 gramů
Sacharidy
63.9 gramů
Tuky
17.4 gramů