Troubu předehřejeme na 200 ° C. Do hrnce nalijeme dostatečné množství vody s trochou soli a přivedeme k varu.
Složení
2 balení Garden Gourmet Veggie rondo špenát a sýr
500 g zeleného chřestu
400 g dýně hokkaido
2 středně velké cibule
1 červená cibule
500 g menších brambor
olivový olej na smažení
sůl a pepř
4 větvičky čerstvého tymiánu
2 lžičky drcených semínek fenyklu
2 lžíce semínek granátového jablka
2 lžíce vlašských ořechů
Zelenina a špenátovo-sýrové rondo
Příprava
1. PŘEDEHŘEJTE TROUBU
2. BLANŠÍRUJTE CHŘEST
„Dřevěné“ konce chřestu (cca 3 cm) odřízneme. Chřest oblanšírujeme ponořením do vroucí vody asi na 1 minutu. Brambory předvaříme cca 3 minuty. Nakrájíme dýni (není nutné loupat), předvařené brambory, fenykl a červenou cibuli na klínky.
3. DEJTE PÉCT ZELENINU A BRAMBORY
Zeleninu a brambory rozprostřeme na plech. Pokapeme olivovým olejem a posypeme solí, pepřem, lístky tymiánu a drcenými semínky fenyklu.
4. PEČEME CCA 30 MINUT
Zeleninu a brambory pečeme asi 30 minut, dokud nebude hotová. Pokud je to nutné, v polovině pečení opatrně promícháme.
5. PŘIDEJTE ŠPENÁTOVO-SÝROVÉ RONDO
Špenátovo-sýrovou rondu přidáme k zelenině asi 12 až 14 minut před koncem pečení, nebo je samostatně připravíme na pánvi podle pokynů na obalu.
6. OZDOBTE A DOBROU CHUŤ!
Nakonec ozdobíme granátovým jablkem a drcenými vlašskými ořechy.
Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Sacharidy
63.9 gramů
Energie
470.9 Kiloklorie
Tuky
17.4 gramů
Protein
19.3 gramů