Senzační klobása se sladkými bramborami a cibulovo-hořčičnou omáčkou

4 servings Serving
30 MIN Trvání
středně pokročilí Náročnost

Složení

2 balení Garden Gourmet Sensational klobás
800 g sladkých brambor, oloupaných a nakrájených na kostičky
250 g mladého římského salátu
400 g červené cibule nakrájené na kolečka
2 stroužky česneku
100 ml zeleninového vývaru
1 polévková lžíce hořčice
1 polévková lžíce sójové omáčky
rostlinný olej
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Příprava

Nakrájené sladké brambory přivedeme k varu ve velkém množství vody se špetkou soli. Vaříme asi 15 minut.

Mezitím rozpálíme rostlinný olej a na mírném ohni smažíme cibulové kroužky a česnek, dokud cibule nezačne karamelizovat.

Garden Gourmet klobásky připravíme podle pokynů na obalu.

Brambory scedíme a rozmačkáme, je-li to nutné, přidáme kousek másla. Pokračujeme dokud nedosáhneme hladkého pyré. Na konec promícháme s najemno nakrájeným římským salátem.

Usmaženou cibuli zalijte vývarem a přidejte kečup / sladkou sójovou omáčku a hořčici.

Omáčku necháme vařit, dokud se všechny suroviny nespojí. Klobásu nakrájíme na plátky a přidáme ji k omáčce. Servírujeme spolu s pyré ze sladkých brambor.

The recipe is made with