Mexické brambory

4 servings Serving
1 H. Trvání
Náročný Náročnost

Složení

1 balení Garden Gourmet Sensational mleté
4 velké sladké brambory
2 avokáda
2 menší červené cibule
1 plechovka černých fazolí
4 lžíce krájených rajčat v plechovce
1 stroužek česneku
1 limetka
olivový olej na smažení
špetka mleté papriky
špetka mletého kmínu
1 zralé mango
1 červená cibule (na omáčku)
1 jalapeňo paprička
1 červená paprika
lístky čerstvého koriandru
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Příprava

Brambory si připravíme alespoň půl den předem. Předehřejeme troubu na 200 ° C. Každý sladký brambor zabalíme do alobalu. Vložíme je do pekáče a necháme asi 45 minut péci. Po vytáhnutí je necháme vychladnout.

Připravíme si guacamole: Dužinu z avokáda nakrájíme a poté rozmačkáme. Vmícháme nadrobno nasekaný česnek a dochuťíme solí, pepřem a dostatečným množstvím limetkové šťávy.

Připravíme si mangovou salsu: Oloupané a jádra zbavené mango nakrájíme na drobné kostičky. Na drobno nakrájíme také červenou cibuli, jalapeňo papričku (zbavenou semínek) a čerstvý koriandr. Všechny tyto ingredience smícháme dohromady.

Cibuli nakrájíme nadrobno a společně s Garden Gourmet sensation mletým osmažíme na rozpálené pánvi s trochou oleje. Dochutíme solí a pepřem. Po chvilce přidáme černé fazole zbavené nálevu a celou plechovku loupaných rajčat. Necháme pár minut dusit.

Brambory podélně nařízneme a naplňíme je směsí s Garden Gourmet sensational mletým. Volně je zabalíme do hliníkové fólie a položíme asi na 15 minut na gril. Hotové brambory podáváme s guacamole a salsou z manga. Na vrch ozdobíme koriandrem.

Nutritional Information
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Energie
633.61 Kilocalories
Sacharidy
93.77 Grams
Protein
19.75 Grams
Tuky
22.72 Grams
The recipe is made with