Troubu předehřejeme na 200 ° C. Sladké brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Fazole scedíme a řepu nakrájíme také na kostky. Červenou cibuli nakrájíme na kolečka a pokapeme šťávou z poloviny limetky.
Složení
Příprava
Sladké brambory osmahneme cca 10 minut na pánvi s trochou oleje. Kousky řepy opláchneme a krátce je opečeme spolu se sladkým bramborem. Přidáme fazole a mexické koření a necháme prohřívat.
Garden Gourmet marinované mexické kousky osmažíme na pánvi podle pokynů na obalu. Tortilly vložíme do alobalu a ohřejeme v troubě.
Každou tortilu potřeme asi lžící guacamole, na které položíme lístky špenátu. Pečené sladké brambory s řepou a fazolemi rozdělíme na špenát a na vrch dáme marinované mexické kousky. Ozdobíme pokrájenou jalapeňo papričkou, nakládanou červenou cibulí a lístky koriandru. Tip šéfkuchaře! Na přípravu guacamole rozmačkáme 2 zralá avokáda, která smícháme spolu s jednou lžící crème fraîche, 1 kusem na jemno nakrájeného rajčete (pouze dužinu bez semen), 1 jemně nasekaným stroužkem česneku. Dochutíme solí, pepřem, limetkovou šťávou a nahrubo nasekaným čerstvým koriandrem .