Troubu předehřejeme na 200 ° C. Plátky těsta necháme rozmrazit na velkém kusu papíru na pečení.
Složení
Příprava
Marinované mexické kousky Garden Gourmet nakrájíme na menší kousíčky. Cibuli oloupeme a společně s paprikou nakrájíme na malé kousky, které krátce osmahneme na olivovém oleji. Dochutíme solí, pepřem a mletou paprikou. K zelenině přidáme kukuřici a marinované mexické kousky a vaříme další minutu. Poté vyjmeme směs z pánve a necháme ji vychladnout.
Z těsta vykrojíme kruhové plátky, můžeme použít menší misku nebo hrnek. Do středu každého plátku rozdělíme vychladlou náplň, kterou jsme si připravili.
Těsto přeložíme přes náplň a okraje přitlačíme k sobě. Ty ještě přehneme a přitlačíme vidličkou.
Vzniklé taštičky neboli Empanadas potřeme rozšlehaným vejcem (pro pěkný lesk) nebo trochou (rostlinného) mléka. Pečeme asi 20 minut, dokud nebudou pěkně hnědé.