Mexická tortilla s Garden Gourmet Veggie nudličkami

4 servings Serving
25 MIN Trvání
Snadný Náročnost

Složení

2 balení Garden Gourmet Veggie nudličky
1 polévková lžíce cajunské koření
125 gramy červené fazole
125 gramy kukuřice
1 kus avokádo
2 kousky červená paprika
2 kousky rajče
4 kousky tortillové placky
100 mililitry créme fraiche
1 polévková lžíce čerstvý koriandr
3 polévkové lžíce slunečnicový olej
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Příprava

Garden Gourmet Veggie nudličky namarinujeme ve směsi cajunského koření a oleje.

Rozehřejeme pánev a nudličky osmažíme dle instrukcí uvedených na obalu.

Fazole a kukuřici slijeme, zeleninu omyjeme, nakrájíme na malé kostičky a smícháme s kukuřicí.

Tortilly ohřejeme dle instrukcí uvedených na obalu.

Fazole přidáme k opečeným Veggie nudličkám a krátce je prohřejeme.

Polovinu tortilly pokryjeme připravenou zeleninou, Veggie nudličkami, fazolemi a zeleninovým salátem.

Dozdobíme trochou crème fraîche a nahrubo nakrájeným koriandrem.

Nakonec tortillu nadvakrát přeložíme.

The recipe is made with