Fazolový guláš se senzační klobásou

Dušená směs s veggie klobáskou

2 porce
40 MIN
středně pokročilí

Složení

1 balení Garden Gourmet Sensational klobása
1 cibule
1 stroužek česneku
100 g mrkve
150 g fenyklu
150 g červené papriky
olivový olej na smažení
2 lžičky sušené šalvěje
2 lžičky semen fenyklu
1 plechovka bílých fazolí (250 g)
špetka soli
špetka černého pepře
1 plechovka krájených rajčat
1 hrst čerstvého špenátu
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Příprava

Nakrájíme cibuli a česnek nadrobno. Mrkev, fenykl a papriku nakrájíme na kostičky. Konzervované fazole propláchneme a necháme okapat. Semena fenyklu rozdrtíme, aby se uvolnila vůně.

V hluboké pánvi osmahneme cibuli, česnek, šalvěj a polovinu semen fenyklu do sklovita. Přidáme mrkev, fenykl a papriku. Krátce osmahneme a přidáme kostky rajčat.

Zeleninu necháme dusit asi 10 minut na mírném ohni. Dochutíme solí a pepřem. Klobásky osmažíme na trošce oleje na pánvi podle pokynů na obalu.

Hotové klobásky nakrájíme, každou na 4 kousky a vložíme, spolu s čerstvým špenátem, do zeleninové směsi. Posypeme zbývajícími semínky fenyklu a je připraveno k podávání!

Extra Tip!
Bílé fazole můžeme nahradit také cizrnou nebo čočkou.

Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Energie
478.4 Kiloklorie
Protein
27.4 gramů
Sacharidy
72.2 gramů
Tuky
11.4 gramů
The recipe is made with