Have Gourmet krydret pølse

„Chilli-tarián“ hotdog

2 porce
20 MIN
Snadný

Složení

1 balení Garden Gourmet Sensational klobása
2 veganské žemle na hotdog
1 malá hlávka zeleného salátu
2 lžíce domácí salsy (viz tip šéfkuchaře)
2 lžíce quacamole
1 zelená a červená paprička jalapeno
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Příprava

Žemle nakrájíme podélně a ogrilujeme obě strany, dokud se do nich nevtisknou značky grilu.

Klobásy připravíme na grilu podle pokynů na obalu

Připravené hotdogové housky naplníme guacamole a přijkryjeme několika listy salátu.

Položte ogrilované klobásy a potřeme lžící salsy.

Ozdobíme koriandrem.

Podáváme s mexickými přílohami, jako jsou nacho chipsy, strouhaný veganský sýr, koriandr, extra guacamole a limeta.

Tip šéfkuchaře!
Na domácí salsu budeme potřebovat: 2 rajčata, 100 g ananasu, ½ malé červené cibule, 1 polévkovou lžíci nakládané kukuřice, 1 malý svazek koriandru, ½ jalapeňo papričky (bez semen), sůl, limetkovou šťávu. Nakrájíme rajčata (bez semen), ananas a cibuli, koriandr a jalapeňo na malé kousky. Smícháme všechny přísady a dochuťíme solí a limetkovou šťávou.

Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Energie
386.4 Kiloklorie
Protein
19.2 gramů
Sacharidy
39.6 gramů
Tuky
17.2 gramů
The recipe is made with