Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Špenátový sýr Rondo rizoto

Celerové rizoto se špenátovo-sýrovým Rondem

Serving 4 porce
Trvání 35 MIN
Náročnost středně pokročilí

Složení

2 balení Garden Gourmet Veggie rondo špenát a sýr
400 g celeru
100 g rukolového salátu
20 cherry rajčátek
300 g rýže arborio
2 lžíce čerstvých italských bylin, nasekaných
1 cibule
2 stroužky česneku
90 g strouhaného parmezánu
800 ml zeleninového vývaru
Zkopírovat ingredience
ingredience zkopírovány!

Celerové rizoto se špenátovo-sýrovým Rondem

Příprava

1. OSMAŽTE CIBULKU

Na pánvi rozehřejeme olej. Osmažíme cibuli, česnek a rýži na středním ohni, dokud cibule není mírně hnědá. Do směsi přilijeme bílé víno.

2. SPRÁVNĚ UVAŘTE RÝŽI S FENYKLEM A VÍNEM

Mezitím umyjeme fenykl a nakrájíme na malé kousky. Přidáme k rýži spolu s čerstvými bylinkami a počkáme, až se víno úplně vypaří. Přidáme kostičky rajčat a po troškách přiléváme vývar, vždy počkáme, než se přechozí tekutina vypaří.

3. PŘIPRAVTE RONDO ŠPENÁT A SÝR

Mezitím připravíme Garden Gourmet Rondo špenát a sýr podle pokynů na obalu. Rýži uvaříme al dente a do rizota vmícháme polovinu parmezánu.

4. RIZOTO PODÁVEJTE SPOLEČNĚ S RONDONEM, DOBROU CHUŤ!

Rizoto podáváme s Rondem. Ozdobíme zbylým parmezánem a čerstvě mletým černým pepřem.

Nutriční hodnoty

REFERENČNÍ HODNOTY

Per Serving

Sacharidy
92.8 gramů
Energie
674.1 Kiloklorie
Tuky
19.1 gramů
Protein
29.4 gramů