Špenátový sýr Rondo rizoto

Celerové rizoto se špenátovo-sýrovým Rondem

4 porce
35 MIN
středně pokročilí

Složení

2 balení Garden Gourmet Veggie rondo špenát a sýr
400 g celeru
100 g rukolového salátu
20 cherry rajčátek
300 g rýže arborio
2 lžíce čerstvých italských bylin, nasekaných
1 cibule
2 stroužky česneku
90 g strouhaného parmezánu
800 ml zeleninového vývaru
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Příprava

Na pánvi rozehřejeme olej. Osmažíme cibuli, česnek a rýži na středním ohni, dokud cibule není mírně hnědá. Do směsi přilijeme bílé víno.

Mezitím umyjeme fenykl a nakrájíme na malé kousky. Přidáme k rýži spolu s čerstvými bylinkami a počkáme, až se víno úplně vypaří. Přidáme kostičky rajčat a po troškách přiléváme vývar, vždy počkáme, než se přechozí tekutina vypaří.

Mezitím připravíme Garden Gourmet Rondo špenát a sýr podle pokynů na obalu. Rýži uvaříme al dente a do rizota vmícháme polovinu parmezánu.

Rizoto podáváme s Rondem. Ozdobíme zbylým parmezánem a čerstvě mletým černým pepřem.

Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Energie
674.1 Kiloklorie
Protein
29.4 gramů
Sacharidy
92.8 gramů
Tuky
19.1 gramů