Na pánvi rozehřejeme olej. Osmažíme cibuli, česnek a rýži na středním ohni, dokud cibule není mírně hnědá. Do směsi přilijeme bílé víno.
Složení
2 balení Garden Gourmet Veggie rondo špenát a sýr
400 g celeru
100 g rukolového salátu
20 cherry rajčátek
300 g rýže arborio
2 lžíce čerstvých italských bylin, nasekaných
1 cibule
2 stroužky česneku
90 g strouhaného parmezánu
800 ml zeleninového vývaru
Celerové rizoto se špenátovo-sýrovým Rondem
Příprava
1. OSMAŽTE CIBULKU
2. SPRÁVNĚ UVAŘTE RÝŽI S FENYKLEM A VÍNEM
Mezitím umyjeme fenykl a nakrájíme na malé kousky. Přidáme k rýži spolu s čerstvými bylinkami a počkáme, až se víno úplně vypaří. Přidáme kostičky rajčat a po troškách přiléváme vývar, vždy počkáme, než se přechozí tekutina vypaří.
3. PŘIPRAVTE RONDO ŠPENÁT A SÝR
Mezitím připravíme Garden Gourmet Rondo špenát a sýr podle pokynů na obalu. Rýži uvaříme al dente a do rizota vmícháme polovinu parmezánu.
4. RIZOTO PODÁVEJTE SPOLEČNĚ S RONDONEM, DOBROU CHUŤ!
Rizoto podáváme s Rondem. Ozdobíme zbylým parmezánem a čerstvě mletým černým pepřem.
Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Sacharidy
92.8 gramů
Energie
674.1 Kiloklorie
Tuky
19.1 gramů
Protein
29.4 gramů