Předehřejte troubu na 180℃. Rýži uvařte podle návodu na obalu a zlehka prohřejte fazole.
Složení
Páteční burrito se senzačním veganským mletým
Příprava
Česnek oloupejte a nakrájejte nadrobno. Bylinky natrhejte nahrubo, jalapeňo papričku nakrájejte na plátky a salát na tenké proužky.
Na trošce oleje restujte česnek 1 minutu do změknutí, přidejte rajčatový protlak a chvíli vařte. Poté přidejte uvařenou rýži a několik minut opékejte, dokud se rýže úplně nezbarví.
Orestujte Garden Gourmet Sensational mleté na pánvi a přidejte směs mexického koření.
Tortilly ohřejte v troubě (nebo na rozpálené pánvi), potřete zakysanou smetanou, ale nechte si 3 cm okraje tortilly nepotřené. Nahoře tortilly (nad středem) rozprostřete 7 cm široký „pruh“ guacamole s vrstvou Pico de Gallo.
Navrch rozprostřete trochu hlávkového salátu, vrstvu rýže, trochu fazolí a silnější vrstvu mletého. Po stranách nechte 3 cm bez náplně. Nakonec posypte nahrubo natrhaným koriandrem a plátky jalapeño papričky.
Boky tortilly přeložte přes náplň a tortilly srolujte. Zabalte je do papíru a burrito rozkrojte napůl. Podávejte se zbytkem guacamole a pico de gallo. Užijte si své speciální páteční burrito!
