Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dokonalá mexická večeře v pohodlí domova ve 4 krocích

What's new

1. Hudba

Před přípravou jídla si navoďte tu správnou atmosféru. Není nic snazšího než do vaší oblíbené streamovací služby nebo YouTube zadat Mexican fiesta nebo Mexican party. Jakmile budete mít na rtech La Bambu, otevřete ledničku. Netvařte se, že to s vámi nic nedělá, víme, že už si ji dávno prozpěvujete.

 

2. Další kousek Mexika

Dalším kouskem našeho gastronomického výletu po Jižní Americe jsou mexické kousky. Tradiční mexická večeře právě dostává moderní nádech. Garden Gourmet Mexické kousky jsou neuvěřitelně šťavnaté, veganské a jsou marinované ve speciální směsi koření. Tipujete správně, dnes vaříme bez masa, ale můžeme vás ujistit, že ani rozený Mexičan by neměl pochyb o tom, že si pochutnává na kuřecím mase.

 

3. Vaříme

V úvodu jsme slíbili, že nebudete trávit celý večer v kuchyni, takže jdeme na to. Potřebujete pánev a trochu oleje, který necháte přiměřeně rozpálit. „Osolte“ svůj mexický playlist, protože to bude trochu prskat. Šup s Mexickými kousky na pánev a smažte je 4 –  7 minut na středním ohni. To jsou asi tak dvě písničky, během kterých bude Mexiko z vaší kuchyni nejen slyšet, ale i cítit.

 

4. Burrito, tacos nebo tostada?

Mexické kousky od Garden Gourmet obsahují celkem dost bílkovin, takže můžete klidně začít s přípravou přílohy bez obav, že by vás dnešní večeře nezasytila.

Tip: Pokud máte opravdu velký hlad nebo jste právě ve fázi nabírání svalové hmoty kvůli surfování v mexickém letovisku Puerto Vallarta, nic vám nebrání přidat si do menu syté mexické fazolky.

V rámci snižování uhlíkové stopy jsme dneska do Mexika neletěli, ale vy klidně ulétněte, pokud jde o přílohu. Máte doma rýži? Super! Tortilly, tacos nebo křupavé tostadas? Ještě lepší. Bio zeleninový salát? Paráda! Servírujte podle vašeho gusta.

 

My jsme Mexické kousky okořenili tak akorát pro evropské jazýčky, ale ti odvážnější mohou klidně přikrájet pálivé papričky jalapeños nebo je pokapat tabaskem. Pokud si chcete z večeře udělat adrenalinový zážitek, sežeňte si papričky habaneros, které patří k nejpikantnějším na světě.

Dobrou chuť, compañeros!

To je všechno. Věříme, že se vám mexická večeře podařila. Nezapomeňte sdílet svoje veggie gurmánské umění na sociálních sítích s hashtagem #gardengourmet.